Deleting in Column mode

Report Bugs Here

Deleting in Column mode

Postby csniper » Tue Dec 07, 2010 2:56 pm

In column mode, I could not delete the existing characters of the selected block. When I hit delete or backspace, the block would be deleted instead of one column of it. I can only delete the characters inputed after entering column mode.

Is this a bug?
csniper
Limited User
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 06, 2010 3:37 am

Re: Deleting in Column mode

Postby cody » Mon Jan 24, 2011 4:50 pm

Hi,

Sorry for the super late reply did not notice this until now

Yes it appears to be a bug in the delete handling will inspect further.
User avatar
cody
Site Admin
 
Posts: 1315
Joined: Mon Oct 09, 2006 2:49 am
Location: United States


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron